Els millors fitxatges per a la teva lligueta de futbol sala, futbol 7 i molts altres esports

Qui som

Mercat de fitxatges neix el setembre de 2011 amb l'únic objectiu de facilitar la pràctica de l'esport, i especialment donar un cop de mà a l'esport amateur.

Amb les borses de jugadors i d'equips pretenem donar solució a l'habitual problema d'haver de reforçar un equip que funciona, però que poc a poc va perdent efectius i necessita reforços. També obrim la possibilitat a totes aquelles persones que no aconsegueixen reunir prou voluntaris per formar un equip nou, puguin finalment apuntar-se a la lligueta que els interessa.

A la secció de Tornejos hi trobareu anuncis dels tornejos i competicions no oficials que es fan arreu de Catalunya per a què us pogueu omplir l'agenda d'activitats esportives. Si sou vosaltres els que organitzeu alguna activitat esportiva oberta a tothom, no ho dubteu i consulteu les condicions per anunciar-la a la nostra web.

Per facilitar encara més la pràctica de l'esport, hem preparat una base de dades amb els centres esportius que ofereixen competicions esportives a nivell amateur. Així podreu consultar les instal·lacions que us convinguin més pels vostres interessos. Aquesta base de dades anirà creixent amb el temps, esperem que s'adeqüï a les necessitats de tothom.

Mercat de fitxatges ha estat ideada per resoldre les necessitats dels esportistes, i entenem que aquestes necessitats poden anar variant amb el temps. Us encoratgem a comunicar-nos les vostres peticions o suggeriments per tal d'ajudar-nos a que el nostre servei sigui sempre el millor.


Agraïments

Aquesta pàgina web ha estat creada de manera amateur i els seus serveis són totalment gratuïts. Això no hagués estat possible sense els fabulosos cursos d'iniciació del Cibernàrium, que compta amb uns professors excel·lents. A més, també cal agrair sincerament totes aquelles persones que altruistament col·laboren als fòrums online sobre programació, resolent els dubtes més banals i els més complicats.
A tots vosaltres, gràcies per les vostres aportacions, sense elles aquesta pàgina no hauria vist mai la llum.